2lax10

gott nytt år alla! frågan är ju vad man egentligen säger, 010? eller 2010? vilket parti tar ni? själv är jag en 010 men håll me dom att det låter lite konstigt?
hoppas ni får en awesome sista dag, vi hörst 2010!


låtsas som det regnar

Imorgon blir det stan med Felicia. Får hoppas att det finns kvar några fina saker på rean med tanke på att jag inte orkat pallra mig ner till stan under hela mellandagarna.
Hade tänkt visa bilder från år 2009 med start imorgon, vad sägs om det?

läs felicias blogg, www.envanligjavlamuffin.webblogg.se


http://open.spotify.com/user/papperssax/playlist/2GKzkrsgf1qjP0ZnL6xueQ



Just nu gör jag inget vettigt. Lyssnar på spellistan ovan och pratar med folk på msn. Funderar på att se en film. Något tips?

LEO




I julklapp fick jag den här Helena Rubinstein mascaran av morfar och jag måste säga att det är den bästa jag provat, stor skillnad blir det! Så ett tips till er som ska införskaffa i en ny mascara.




on the radio



För ett par dagar sedan hade jag det här på mig.
Halsband- julklapp
Skor- Skopunkten, nya för övrigt.
Tröja- Ginatricot
Pälskrage- Rödakorset skulle jag tippa
Kofta- Gina


Vad har ni för er idag?

HAHA JAG DÖR


speedy

good news! min dator lyckades återupplivas. riktigt skönt med tanke på att jag har ca 80 gig bilder på hårddisken.

 

att fota i duschen är underskattat! mer bilder kommer sen..


nytt




Köpte upp mitt presentkort på makeupstore här om dagen. Ett tips är att köpa lösögonfransar därifrån till nyår!

orättvist

Detta berör mej djupt! En massa känslor som strömmar igenom mig när jeg ser detta. arg.ledsen. Varför är världen såhär orättvis? Titta på det här klippet nedan. 9 minuter och 27 sekunder av ditt liv har du råd med.








red






Hela gårdagen spenderades på stan men min syster Felicia (som syns på sista bilden). Vi handlade klart de flesta julklapparna så det känns riktigt skönt. Har äntligen börjat få lite julstämning, det var så fint överallt i stan med alla ljus och alla människor.  Köpte också en tunika som jag ska ha på julafton. Det vart lite av ett inpulsköp eftersom jag fick panik när jag kom på att jag inte hade någonting att ha på mej. Lägger in en bild på den vid ett senare tillfälle. Kisses!

recept

gårdagen spenderades med att baka julgodis och slå in paket. äntligen har jag fått en gnutta julstämning.
jag bakade kanske världens godaste ischoklad med daim i. lägger ut receptet om någon är sugen på att göra likadana. de var väldigt lätta att göra vilket är assm! 





200g

Marabou daim 

100g

kokosfett

 

(ischokladformar)

  1. Bryt chokladen i mindre bitar och smält den i vattenbad.
  2. Smält även kokosfettet i en kastrull och låt svalna av lite.
  3. Blanda choklad och kokosfett väl.
  4. Fördela chokladsmeten i ischokladformarna. Lättast går det om man först fördelar Daimkrosset i formarna med en sked och sedan fyller upp med resten av den smälta chokladen.
  5. Låt svalna. Lägg dem i burkar med lock med smörgåspapper mellan lagren. Förvara svalt.


städning

nu har jag precis städat färdigt, kände att det behövdes. så nu ska jag krypa ner i en nybäddad säng.
musik är det viktigaste när man städar iallafall för mej. därför bjuder jag på min städ-playlist!
godnatt sötisar!

http://open.spotify.com/user/papperssax/playlist/4T0aIZXrJeJo4jCcNPN7b3



life

onsdag- dagen har varit hyffsat lugn. chilldag på skolan med film och sånt hela dagen. det är galet hur mycket snö det kommit nu, på två dagar har snötäcket växt minst två decimeter och plogbilen har ännu inte tagit sig ut hit. typiskt! jag minns förra vintern då snöade det oavbrutet en hel helg så vi vart insnöade för att inte ens plogbilen tog sig fram. bushlivet suger för det mesta kan jag lova men fint är det, som att bo i ett julkort.






here we go again

ny blogg igen. beslutångest tror jag det kallas. men nu räcker det med byten och allt sånt där, välkommen till headbangersheaven! idag har inte mycket alls hänt i mitt liv. vaknade och kände mig dålig så stannade hemma. har sett på the hangover som är typ världens roligaste film och sovit hela dagen.



sedan förra bloggen (www.papperssax.webblogg.se) har jag hunnit bli brunett. är riktigt nöjd faktiskt, ska dock färga det ännu lite mörkare i veckan.

RSS 2.0